piotr92ziomal 21.03.2021 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Witam idzie wiosna i pokazuje ona problemy po zimie. Mam przed wyjazdem z garażu wylaną z betonu pseudo posadzkę. Ma już ona kilka lat. W zimie posypałem lekko solą na tej posadze bo było ślisko, no i się zaczęło miejscami tam gdzie była sól beton się złuszczył. Usunąłem sól i drobiny betonu myjką ciśnieniową ale miejscami nadal kruszeje. Jest możliwość zabezpieczyć danym preparatem tą posadzkę aby więcej już beton nie odpadał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 21.03.2021 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Farbą do betonu. Sól jest agresywna na betonie, znajomy też ma ten "problem" po zimie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 23.03.2021 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał, impregnat do betonu rozwiąże ten problem z kruszeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts