hero512 22.03.2021 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Witam chcę w tym roku zrobić nowe balustrady na tarasie i balkonach. Wykonawca na szybko, wstepnie wycenił balustradę która mi się podoba w następujący sposób za mb. Zwykła metalowa 330 , ocynkowana 400 i malowana proszkowo 480. Ktoś mi wyjaśni czym dokładnie różni się każdy z tych trzech typów i poleci który wybrać. Czy zwykła malowana jest aż taka zła bo szczerze nad nią się zastanawiam. Czy każdy typ wykonania różni się pod względem estetycznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 22.03.2021 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 metalowa -to stalowa może mić juz nalot rdzy -do dalszego malowania antykorozyjnegoocynkowana -to srebrna warstwa antykorozyjna, warto wiedziec jaki rodzaj ocynku?malowana -domniemam, że to ocynkowana i malowana ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hero512 22.03.2021 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Metalowa pomalowana przez niego farba, druga opcja to ocynk nie wiem jaki a 3 opcja to malowana proszkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts