mannix 30.11.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 czy sa jakies proste programiki do projektowania przez dajmy na to laikow ogrodzenia przydomowego ? i ew. robienia prostych projektow takowych ? pilnie potrzebuje jakiegos gotowca na ktorym bym bazowal. musze przedstawic wykonawcy projekt plotu. a recznie to licho wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 30.11.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 a moze gdzies mozna podejrzec juz zaprojektowane ogrodzenia?najbardziej mnie intersuja metalowe, ascetyczne w ksztalcie i tanie w realizacji. Najchetniej nie robilbym podmurowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 30.11.2004 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 a moze gdzies mozna podejrzec juz zaprojektowane ogrodzenia? najbardziej mnie intersuja metalowe, ascetyczne w ksztalcie i tanie w realizacji. Najchetniej nie robilbym podmurowki. jak kuty plotek to tylko z podmurowka. w sumie ja na przyklad bede robil z brazowego klinkeru. czerwony juz wyszedl z mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 01.12.2004 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 czy sa jakies proste programiki do projektowania przez dajmy na to laikow ogrodzenia przydomowego ? i ew. robienia prostych projektow takowych ? pilnie potrzebuje jakiegos gotowca na ktorym bym bazowal. musze przedstawic wykonawcy projekt plotu. a recznie to licho wyglada nie chce mi sie wierzyc ze nikt nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 02.12.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 nie chce mi sie wierzyc ze nikt nie wie szkoda - mnie też to czeka na wiosnę... jestem zdecydowana na płot metalowy plus słupki klinkierowe (a propos - czy nie byłoby dobrym i tańszym rozwiązaniem zrobienie słupków betonowych i obłożenie ich płytką klinkierową? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 02.12.2004 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 nie chce mi sie wierzyc ze nikt nie wie szkoda - mnie też to czeka na wiosnę... jestem zdecydowana na płot metalowy plus słupki klinkierowe (a propos - czy nie byłoby dobrym i tańszym rozwiązaniem zrobienie słupków betonowych i obłożenie ich płytką klinkierową? ) byloby... ale to hmmm jakby tandetne w koncu porzadny kuty plot starcza na 20 lat wiec mozna sie raz szarpnac a dobrze ja robie tylko dol z klinkieru, a slupki beda stalowe (5x5 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 02.12.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 mannix byl taki program do projektowania ogrodzen w ,,Ładnym domu", U mnie jeden sasiad zrobil ogrodzenie metalowe z slupkami metalowymi i podmurowka klinkierowa, drugi ze slupkami klinkierowymi. Mam mozliwosc porownania Ja chyba zrobie sztachety aby sasiedzi nie podali mnie o plagiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 02.12.2004 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 mannix byl taki program do projektowania ogrodzen w ,,Ładnym domu", U mnie jeden sasiad zrobil ogrodzenie metalowe z slupkami metalowymi i podmurowka klinkierowa, drugi ze slupkami klinkierowymi. Mam mozliwosc porownania Ja chyba zrobie sztachety aby sasiedzi nie podali mnie o plagiat a ktory ci sie bardziej podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 03.12.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 mannikx, mnie osobiscie bardziej sie podoba slupek z klinkieru ale metalowy tez jest ok i jest tanszy Wszystko tez zalezy od ogolnej koncepcji ogrodzenia i domu, i od gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts