szemo 22.03.2021 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Witajcie, poszukuję fachowych porad jak mogę zaaranżować salonik z aneksem kuchennym w domku letniskowym. Od zeszłego sezonu noszę się z zamiarem odświeżenia tego wnętrza i zastanawiam się czy tą powierzchnię można wykorzystać lepiej. Mam na myśli połowę tego rzutu od drzwi wejściowych do aneksu kuchennego i kominka. Kanapy znajdujące się pod oknami zostały już wyrzucone i przymierzam się do zakupu czegoś nowego. Jest to więc dobry moment by przemyśleć układ i może zrobić to miejsce wygodniejszym do życia. Zakładam że nie przesuwam ścianek działowych, aneksu kuchennego oraz kominka. Chciałbym także aby conajmniej jedna z kanap była rozkładana i pozwalała się przespać. Gdyby udało się wrzucić takie 2 to byłoby idealnie. Miejsce w którym stoi TV jest celowo odsłonięte i nie stoi tam narożnik, bo kiedyś gdy był cały zasłonięty to zbierała się tam wilgoć. Wizualizacja ma charakter poglądowy, przedstawiający położenie mebli. Proszę nie zwracać uwagi na faktury tych mebli - takie były dostępne w narzędziu którego użyłem Będę wdzięczny za każdą poradę lub sugestie do przemyślenia. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts