Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Parter w domku letniskowym - prośba o pomoc w aranżacji

szemo

Recommended Posts

Witajcie,

poszukuję fachowych porad jak mogę zaaranżować salonik z aneksem kuchennym w domku letniskowym. Od zeszłego sezonu noszę się z zamiarem odświeżenia tego wnętrza i zastanawiam się czy tą powierzchnię można wykorzystać lepiej. Mam na myśli połowę tego rzutu od drzwi wejściowych do aneksu kuchennego i kominka. Kanapy znajdujące się pod oknami zostały już wyrzucone i przymierzam się do zakupu czegoś nowego. Jest to więc dobry moment by przemyśleć układ i może zrobić to miejsce wygodniejszym do życia.

Zakładam że nie przesuwam ścianek działowych, aneksu kuchennego oraz kominka. Chciałbym także aby conajmniej jedna z kanap była rozkładana i pozwalała się przespać. Gdyby udało się wrzucić takie 2 to byłoby idealnie. Miejsce w którym stoi TV jest celowo odsłonięte i nie stoi tam narożnik, bo kiedyś gdy był cały zasłonięty to zbierała się tam wilgoć.

Wizualizacja ma charakter poglądowy, przedstawiający położenie mebli. Proszę nie zwracać uwagi na faktury tych mebli - takie były dostępne w narzędziu którego użyłem ;)

Będę wdzięczny za każdą poradę lub sugestie do przemyślenia.

Pozdrawiam,

Przemek

rzut.jpg

wizualizacja-1.jpg

wizualizacja-2.jpg