bols86 23.03.2021 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Hejka, jakis czas temu wybralismy sobie projekt na nasza dzialeczke. Architekt zauwazyl zapis w miejscowym plan zagospodarowania mowiacy o symetrycznosci dachu i wzbudzil watpliwosci czy, ten dach ktory jest w projekcie aby na pewno wpasowuje sie w ten zapis. Wystosowalismy pismo do urzedu celem zasiegniecia opini, odpowiedz byla taka iz dach nie jest symetryczny. Postanowilem tam zadzwonic celem wyjasnienia, na co Pani zaczela zlosliwie pytac czy wiem co jest symetria i czy znam jej pojecie, na co ja, ze owszem cos tam pamietam i wedlug mnie oraz Archonu kazda z tych polaci ma ten sam kat nachylenia co czyni dach symetrcznym. Pani slyszac to powiedziala, ok to skoro Pan tak uwaza niech Pan zlozy dokumentacje. Kurcze juz sam nie wiem, co sadzicie o tym dachu?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 23.03.2021 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Może to pozwoli rozjaśnić pogląd na temat symetrii dachu w planach zagospodarowania przestrzennego https://sip.lex.pl/orzeczenia-i-pisma-urzedowe/orzeczenia-sadow/ii-sa-op-568-12-wyrok-wojewodzkiego-sadu-521380700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts