Karpik Police 23.03.2021 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Witam. Stawiam domek na działce. Nie chcę ciągnąć fundamentów pod werandę. Czy mogę ją postawić jako wolnostojącą na podstawach z żelbetu i czy mogę ją połączyć góra z budynkiem, żebym nie musiał stawiać tego słupa przy budynku który na zdjęciu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpik Police 23.03.2021 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpik Police 23.03.2021 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Oczywiście oprócz tych głównych podpór na koncu dachu, które będą co metr będą betonowe podpory na konstrukcję podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts