rondo 24.03.2021 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Budowa domu jednorodzinnegoW projekcie mam szambo 6m3 chciałbym zmienić na 10 m3. Zbiornik zmieni po obrysie swoją wielkośćCzy to wymaga zmiany w projekcie czy jak to w praktyce wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_nygma 24.03.2021 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 (edytowane) Z tego co wiem ale mogę się mylić , ważne jest żeby szambo zmieściło się w strefie oddziaływania na cieki wodne , drogę , sąsiada i inne budynki,Z 6 na 10 m3 nie wielka różnica wymiarowa, są szamba szersze a niższe albo wyższe a mniejsze po obrysie .Szambo z kominkiem z reguły jest zakopane 0,5m pod ziemią więc widać tylko pokrywy kominka/ów , przesuniesz tak żeby odległość kominka od domu się zgadzała ps najlepiej zapytaj kierownika budowy Edytowane 24 Marca 2021 przez e_nygma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts