Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Elewacja jaką wybrac?

Recommended Posts

Witam. Niedługo czeka mnie wybór koloru na dom, czy mógłby ktoś pomóc w wyborze?

Dom mały 91m z poddaszem użytkowym. Dachówki brązowe i okna złoty dąb oraz szaro-grafitowy kolor ogrodzenia?

Myślałem nad klasycznym białym i może jakaś wstawka drewnopodobna między oknami?

Pozdrawiam.

Witam. Niedługo czeka mnie wybór koloru na dom, czy mógłby ktoś pomóc w wyborze?

Dom mały 91m z poddaszem użytkowym. Dachówki brązowe i okna złoty dąb oraz szaro-grafitowy kolor ogrodzenia?

Myślałem nad klasycznym białym i może jakaś wstawka drewnopodobna między oknami?

Pozdrawiam.

Biały jest fajny i zawsze pasuje.

Co do wstawek drewnopodobnych to darowałbym sobie, bo większość produktów na żywo wygląda tandetnie. I moim zdaniem ogólnie takie wstawki wychodzą już z mody i już niedługo mogą być synonimem obciachu niczym tapirowane fryzury lat 80-tych. Obronią się tylko te, które są zrobione na prawdę perfekcyjnie.

• 2 weeks później...
Do tematu elewacji warto podejść praktycznie. Wszystko ładne jak nowe, ale z czasem się brudzi. Dlatego oprócz farby to ja u siebie rozważam częściowo położyć bloczki elewacyjne od Jońca. Kumpel ma taką elewację i sobie chwali pod każdym względem. Wizualnie też się ciekawie prezentuje. Zawsze najwięcej brudzi się przy wejściu, więc tu to obowiązkowo. A reszta już według pomysłu żeby to ładnie wyglądało. Tego rodzaju elewacja to spokój na długi czas można powiedzieć. Rozważ i taką opcję.

U nas na stronie można zamówić projekt elewacji https://kosbud.com.pl/zamow-projekt-elewacji

Projekty już od 350 zł w zależności od wariantu. Wizualizację wykonujemy bezpośrednio na zdjęciach domu, które prześle nam klient.

Dodatkowo, dla osób, które zamówią u nas projekt elewacji, mamy konkurs, gdzie do wygrania jest zwrot kosztów elewacji ;) można wygrać nawet 20 tys. zł ;)

• 1 year później...