Dawo1981 25.03.2021 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Witam. Niedługo czeka mnie wybór koloru na dom, czy mógłby ktoś pomóc w wyborze? Dom mały 91m z poddaszem użytkowym. Dachówki brązowe i okna złoty dąb oraz szaro-grafitowy kolor ogrodzenia? Myślałem nad klasycznym białym i może jakaś wstawka drewnopodobna między oknami? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 27.03.2021 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Witam. Niedługo czeka mnie wybór koloru na dom, czy mógłby ktoś pomóc w wyborze? Dom mały 91m z poddaszem użytkowym. Dachówki brązowe i okna złoty dąb oraz szaro-grafitowy kolor ogrodzenia? Myślałem nad klasycznym białym i może jakaś wstawka drewnopodobna między oknami? Pozdrawiam. Biały jest fajny i zawsze pasuje. Co do wstawek drewnopodobnych to darowałbym sobie, bo większość produktów na żywo wygląda tandetnie. I moim zdaniem ogólnie takie wstawki wychodzą już z mody i już niedługo mogą być synonimem obciachu niczym tapirowane fryzury lat 80-tych. Obronią się tylko te, które są zrobione na prawdę perfekcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacos22 05.04.2021 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 CześćNiektóre firmy sprzedające m.in. tynki zewnętrzne oferują darmową wizualizację jeżeli u nich kupisz towar. Popytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartosz21 10.04.2021 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2021 Do tematu elewacji warto podejść praktycznie. Wszystko ładne jak nowe, ale z czasem się brudzi. Dlatego oprócz farby to ja u siebie rozważam częściowo położyć bloczki elewacyjne od Jońca. Kumpel ma taką elewację i sobie chwali pod każdym względem. Wizualnie też się ciekawie prezentuje. Zawsze najwięcej brudzi się przy wejściu, więc tu to obowiązkowo. A reszta już według pomysłu żeby to ładnie wyglądało. Tego rodzaju elewacja to spokój na długi czas można powiedzieć. Rozważ i taką opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOSBUD 10.04.2021 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2021 U nas na stronie można zamówić projekt elewacji https://kosbud.com.pl/zamow-projekt-elewacji Projekty już od 350 zł w zależności od wariantu. Wizualizację wykonujemy bezpośrednio na zdjęciach domu, które prześle nam klient. Dodatkowo, dla osób, które zamówią u nas projekt elewacji, mamy konkurs, gdzie do wygrania jest zwrot kosztów elewacji można wygrać nawet 20 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz_Lipko 09.05.2022 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 (edytowane) A robicie też z klinkieru? Bo mam wybrane już cegły z :, ale chętnie zobaczyłbym jak to może wyglądać zanim się zdecyduję. Edytowane 14 Czerwca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts