Leszke 26.03.2021 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Witam Problem dotyczy domu jednorodzinnego, który w wyniku szkód górniczych osiadł na południowy zachód. Czy ktoś miał styczność z poziomowaniem domu, jaką wybrał metodę i na ile jest ona inwazyjna w budynek i otoczenie? Proszę o wszelkie porady i wskazówki, a także rekomendację godnego polecenia wykonawcę takich robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz821719517643 10.05.2021 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 Witam,Dołączam się do tematu. Może ktoś doradzi w tym problemie? Ja kontaktowałem się z firmą MPL Katowice oraz pisałem do firmy RH System z Bytomia. Sama wycena jest dość kosztowna. Już wiem, że prostowanie domu, który nie ma piwnic pod całym domem jest droższa. Znalazłem opis całego procesu https://www.mpl.com.pl/images/Koszty_rektyfikacji.pdf można poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszke 16.05.2021 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2021 Ja gdybym miał się zdecydować to na metodę podkopania budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts