aquu 26.03.2021 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Witam,Po jakimś czasie od zakupu domu przypadkiem odkryłem (przy wkopywaniu słupka pod bramkę), że mam przerwę w izolacji między płytą fundamentową a ocipleniem elewacji. Tworzy to mostek terminczy, ale chyba co gorsze możliwość wnikania wilgoci w ścianę. Zdecydowałem, że konieczne jest naprawienie tej wady. Pytanie. W jaki sposób najlepiej zabezpieczyć ten odsłonięty fragment pod ziemią? Link do szkicu: https://ibb.co/DV2CVbw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 26.03.2021 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Oczyścić, i zaaplikować dobrą pianką montażową nisko rozprężną. Skoro znalazłeś w jednym miejscu występuje w różnych miejscach i warto byłoby to sprawdzić bo widać na tym przykładzie, że "ktoś" wcześniej nie przywiązywał do tego uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts