borutaa 26.03.2021 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 witam słuchajcie chciałem sie Was poradzić czy mozna na takiej działce postawić dom zdjecie w załaczniku , stoi tam woda nie umiem powiedziec czy ona splywa z pola czy poprostu tam jest . Moje pytania : czy mozna sie jej jakos pozbyc ? badz jesli nie to moze warto by pomyslec o jakims stawie ? ktory dodałby atrakcyjnosci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzialka4 27.03.2021 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Jeżeli stoi woda na działce będzie problem z roślinami i drzewami, które nie lubią wysokiego poziomu wód gruntowych. Żyły wodne również źle działają na człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.03.2021 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 witam słuchajcie chciałem sie Was poradzić czy mozna na takiej działce postawić dom zdjecie w załaczniku Tylko że ja nie widzę żadnego załącznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staszek- 12.04.2021 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Żeby nie było wody musi ona mieć gdzie uciec i spłynąć. Albo wykopać rów albo staw czy jakieś miejsce, gdzie ta woda miałaby spływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts