rafallogi 03.12.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 PATTAYA- jak Ci się podoba nowy budynek Jadaru, zdaje się, że stoi gdzieś niedaleko Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.12.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 włanie chciałem poruszyć temat iż teraz nie ma praktycznie nic a kiedy niedoć że VAT był niższy to jeszcz mozna było sobie co odliczyć. Ogólnie jestem wzburzony że tyle sie mówiło o zwrocie vatu a tu ........?????????? Kiedyś można było odliczyć darowiznę daną siostrzeńcowi, darowiznę na Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy (potwierdzenie darowizny - serduszko - to wówczas wystarczało) Można było odliczyć zakup okularów korekcyjnych i nawet słonecznych. Można było odliczyć ubezpieczenie samochodu, przyczepy itd. Można było ...... I jaki z tego wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.12.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 PATTAYA- jak Ci się podoba nowy budynek Jadaru, zdaje się, że stoi gdzieś niedaleko Ciebie Masz na myśli to coś a'la dworek za rondem w kierunku Warszawy? Od mojej budowy to kilka km(po drugiej stronie lasu,który ciągnie się w stronę na Kraków) Jakoś mi to nie pasuje do siedziby firma.Wygląda raczej na knajpę czy motel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 03.12.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Tak, tam powstaje przecież park ich wyrobów. Las ...wiem gdzie jest- za nadleśnictwem, ale z tymi km to chyba przesadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.12.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Od szosy warszawskiej jadąc obok nadleśnictwa to będzie ok.3-4km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.12.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Wiecie co...tak sobie myślę o pomocy rządu....że on by dużo więcej pomógł jakby po prostu aż tak nie przeszkadzał!!Naprawdę starają się jak mogą aby zarżnąć budownictwo w PolsceEfket rządów tempaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 10.12.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 A może przez darowiznę coś można wyrwać? Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.12.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 A może przez darowiznę coś można wyrwać? Co Wy na to? Nie ma sprawy jak możesz mi tylko coś ofiarować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 13.12.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Ile chcesz procent od sumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts