foxxx 26.03.2021 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Cześć wszystkim. Zauważyłem, że jedna z kratek wentylacyjnych w kominie się odkleiła (tzn - osunęła się do połowy). Obecnie mam złamaną rękę i nie chce się pchać na dach, bo jedną ręką nic nie zrobię. Pytanie czy wołać kogoś, czy to może poczekać? boje się że ptaki tam wlecą i zrobią sobie jakieś gniazda Sąsiad jakieś 3 lata temu zrobił sobie otwory ale do tej pory nie ma ich zatkanych. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 26.03.2021 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Tragedii nie ma. Poczekaj aż ręka się wyleczy i wtedy poprawisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foxxx 26.03.2021 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Tragedii nie ma. Poczekaj aż ręka się wyleczy i wtedy poprawisz. Dzięki, tak właśnie myślałem. Jeszcze dopytam z ciekawości - co myślisz o kominach z otworem, które nie są zatkane, bo jest w moim rejonie całkiem sporo takich domów. Niczym to nie grozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 26.03.2021 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Dzięki, tak właśnie myślałem. Jeszcze dopytam z ciekawości - co myślisz o kominach z otworem, które nie są zatkane, bo jest w moim rejonie całkiem sporo takich domów. Niczym to nie grozi? No raczej ja bym na takie coś nie poszedł. Ptaszki lubią sobie w takich miejscach gniazdka uwijać. Z drugiej strony ileż taka zasłaniająca kratka kosztuje aby na niej oszczędzać? Czy to to jest oszczędność wydać dwadzieścia czy nawet pięćdziesiąt złotych patrząc na to co może stać się w przyszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foxxx 26.03.2021 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 No raczej ja bym na takie coś nie poszedł. Ptaszki lubią sobie w takich miejscach gniazdka uwijać. Z drugiej strony ileż taka zasłaniająca kratka kosztuje aby na niej oszczędzać? Czy to to jest oszczędność wydać dwadzieścia czy nawet pięćdziesiąt złotych patrząc na to co może stać się w przyszłości? Dokładnie, też tego nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts