masera 26.03.2021 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Mam stertę styropianu grafitowego przed budową. Poleży tam z miesiąc pewnie. Przekrylem go grubą czarną folią budowlaną i ostreczowalem. Pod spodem będzie sauna w słoneczne dni. Czy to stanowi jakieś zagrożenie dla styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 27.03.2021 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Mam stertę styropianu grafitowego przed budową. Poleży tam z miesiąc pewnie. Przekrylem go grubą czarną folią budowlaną i ostreczowalem. Pod spodem będzie sauna w słoneczne dni. Czy to stanowi jakieś zagrożenie dla styropianu? Trzeba było przykryć, a nie robić z tego termosu, ale jeśli nie pozostanie tak długo to nic mu nie grozi, może natomiast odkształcić się pod wpływem temperatury w tak jak mniemam dużej paczce. Tylko tak jak wspomniałem nie w tych temperaturach i nie w takim okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts