stawiar92 27.03.2021 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem grzejników kanałowych. Niestety z różnych przyczyn obudowa grzejnika wystaje ponad poziom podłogi. Nie mam możliwości ingerencji w wysokość podłogi a jedynie mogę zmienić wysokość/zagłębienie obudowy grzejnika kanałowego. Zależy mi na tym, żeby obudowa grzejnika nie wystawała ponad poziom paneli. Spotkaliście się może z wpuszczaniem grzejnika głębiej lub może ktoś z Was obcinał górę obudowy grzejnika? Jeśli tak to z czym to się wiąże, jak bardzo ingeruje w "otoczenie" grzejnika oraz jak wpływa na estetykę i koszty? Proszę o podpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawiar92 28.03.2021 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Wpuszczenie obudowy wiąże się z rozkuciem ok. 1,5m podłogi w okolicy grzejnika. Taką propozycję przedstawił mi Wykonawca domu, a jak na razie nie wchodzi ona w grę. Stąd mój post na forum, może ktoś zna inne mniej inwazyjne rozwiązania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawiar92 31.03.2021 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Czy ktoś ma jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts