Jerzysio 01.12.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Ostatnio nasiliło się zjawisko powielania tematów w różnych działach.Rzadko zdarza się, że jest to na pograniczu poszczególnych działów.Prośba Drodzy Forumowicze :- Jeżeli przez przypadek wkleji się wam ponadplanowe powielenie tematu - wywalcie to i nie róbcie śmietnika.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.12.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Dołączamy się do tej prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.12.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Jaki przypadek przeciez wiekszość powielonych tematów jest robotą celową. Piszący je sądzi, ze szybciej otrzyma odpowiedź. Nie wiem, czy ma rację, bo np. na mnie taka nachalnośc działa jak płachta na byka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.12.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Myśle że pisząc przypadek kolega miał na myśli podwójne klikniecie i wyslanie dwóch identycznych postów... a faktem jest to co pisze Majka ze zdarza się ze niektóry celowo wysyłają postów wielokrotne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.12.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Eee nie, Jerzysio miał to samo co ja na mysli, ale on jest delikatniejszy w wypowiedziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.12.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 maksiu, aż tak perfidny w nabijaniu licznika nie byłem. Jedyne co można z takimi gościami robić to napisać im napriva, żeby wycofali posta i wątek z danego działu. Przybicie im uwagi blokuje taką możliwość. Zachowanie higieniczne to wysłanie priwa z krótką instrukcją jak to zrobić, zwykle skutkuje, no i bojkotowanie nietematycznych wątków w grupie (oczywiście ). Oczywiście . W Dziennikach skutkuje, to igdzie indziej pewnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.12.2004 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Majka Dziękuję J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts