dduuzzyy 28.03.2021 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Około dwa lata temu "fachowcy" tynkowali mi dom. Następnie przyszła ekipa i przyłożyła do tynku kostkę brukową. Teraz pojawił się problem jak na zdjęciach poniżej. Część tynku odchodzi. Chciałbym to jakoś naprawić. Mój pomysł jest taki zdrapać tynk (kamyczek) i nałożyć nowy. Mam tylko wątpliwości ile czasu tego typu naprawa wytrzyma. Może macie jakiś sposób żeby to naprawić. https://drive.google.com/drive/folders/124vGLu1K45Io5E7oxSLl3rmhb2iyFYtw?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 28.03.2021 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Zamierzasz pisząc wprost "pacykować trupa" bo po zdjęciach wilgoć ci się pnie po murze. Najpierw tym się zajmij izolacją muru, a dopiero potem uzupełnianiem odpadłego tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masera 28.03.2021 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 A nie masz czasem na ociepleniu pod tynkiem położonej siatki z klejem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 28.03.2021 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) Nie wiem czy to czasami nie jest wykwit soli wapiennej od tynku cementowo wapiennego który znajduje się pod tynkiem mozaikowym a dokładnie pod ociepleniem. Tynk mozaikowy po prostu się odparzył. Edytowane 28 Marca 2021 przez henrykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 28.03.2021 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 A nie masz czasem na ociepleniu pod tynkiem położonej siatki z klejem? Tak, widać to na fotce że jest tak siatka zaciągnięta klejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dduuzzyy 03.04.2021 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 uważacie że jest sens to skrobać i nakładać na nowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts