JTKirk 02.04.2021 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 WitamOd czasu budowy mojego domu minęło sporo czasu, nie jestem na biężąco...a planuję kolejną budowę - budynku gospodarczo-usługowego, docelowo pod działalność gospodarczą. I od razu pytanie - czy do takiego budynku - w którym wiem, że nie będę potrzebować wody i kanalizacji - trzeba wykonywać te przyłącza?Czy może dla świętego spokoju, z góry zdecydować się na dodatkowe koszty i jednak zrobić te przyłącza, a w budynku zrobić umywalkę+wc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 02.04.2021 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Nie trzeba wykonywać przyłączy wody, ścieków czy nawet prądu. Wszystko zaleczy od inwestora i jego potrzeb.Wiadomo, prąd musi być ale jak dorzucisz wodę to i kanalizacja.Jak nie jest tajemnicą to o jakim charakterze usługowym ma być ten budynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts