Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najwieksze kradzieze na budowie

Recommended Posts

Jarku takie narzędzia niestety są bardzo drogie czasami z zewnątrz wygląda tak jak te z castoramy ale to nie to samo za 2000 zł to są wkrętarki, wiertarki, szlifierki ale to musi wytrzymać cały dzień pracy bez przerwy. A daj robolowi to zobaczysz co ci po paru godzinach zrobi z narzędziem.

Dlaczego myślisz, że jedyne narzedzia z jakimi mam do czynienia, to Topexy i Agojamy z hipermarketów? :)

Nawet w profesjonalnych seriach renomowanych producentów cięzko znaleźć szlifierkę kątową, która by kosztowała więcej, niż 1000zł. Tego twojego boscha już znalazłem na http://www.narzedzia.com.pl, tam kosztuje nawet więcej, bo 1900, ale jest przypadkiem wyjątkowym, następny cenowo jest niemal połowę tańszy. Naprawdę był warty tych pieniędzy?

ten następny ma 1,2kw a mój miał 2.4kw do cięsia betonu przy tej wielkości tarczy to jest zasłaby a jak tniesz beton to po obruceniu uchwytu masz tzw. lewe obroty a pył idzie od ciebie a nie do można coś zobaczyć po pył nie przeszkadza

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

niemiec budował w polsce i chciał na wsi pod lasem 3 razy okna wstawiał (w polsce jednak da się tanio budować) bo przecierz te okna gdzieś ktoś kupił i sobie wstawił

Oj jak dobrze, że buduję wg indywidualnego projektu. Moje raczej nikomu nie podpasują :lol:

Jak się już ma "tanie" okna, to i projekt da się dopasować :wink:, niestety :evil: . Ja mam też indywidualny, ale wolałem schować skrzydła okienne u sąsiada, zanim pojawił się ktoś stale mieszkający na budowie.