Aleksandryta 03.12.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 A może to wirus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 03.12.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Odlicz - Szesc! Az mnie troche zaniepokoilo, bo nie bardzo wiedzialam, ki diabel certyfikat... A Bio... bylaby ogromna szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieczara 03.12.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Już wiem co to za certyfikat! Każdy tak ma! Jayer! Jak się ładuje Twoja ikonka forum_mini2.jpg, to Twój serwer rząda certyfikatu! W każdym wątku, w którym coś napisałeś jest tak samo. Zmień coś... PozdrawiamPieczara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.12.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Thalex-co do ciągu to nawet rura 1" ędzie miaładobry/właściwy ciąg jeśli warunki będą odpowiednie-ważne są: wysokość i przekrój komina. Nurni -odsyłam do http://www.ekokotly.com.pl tam jest wątek-"artykuły" i wszystko całkiem dobrze wyjaśnione. Bio-trzymaj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tereska 05.12.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Mały. Czy ten link to do strony BIO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts