kostek1140 05.04.2021 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Drodzy pytanie w czwartek zalałem fundamenty, czyli są dość swieze, wczoraj popadało a dzisiaj na dzialce mam duża kałuże na środku chudziaku, czy powinien ta wodę ściągać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 05.04.2021 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Drodzy pytanie w czwartek zalałem fundamenty, czyli są dość swieze, wczoraj popadało a dzisiaj na dzialce mam duża kałuże na środku chudziaku, czy powinien ta wodę ściągać? Chudziak to nie fundament. Wodę na betonie zostaw w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kostek1140 05.04.2021 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Miałem na myśli na płycie, jest tylko na środku duża kałuża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts