meeisster 07.04.2021 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Witam. Planuje wykonanie na budowie pierwsze wylewek A następnie po 2-3 tygodniach tynków tradycyjnych cementowo wapiennych z agregatu. Mam doświadczenie u znajomych że się taka kolejność sprawdziła, z tym że oni mieli robione tynki z worka natomiast nie jestem pewien czy przy tradycyjnych nie zostaje więcej syfu również w środku (wiadomo jak to przy tynkowaniu)Ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie? Na co zwrócić uwagę? Jak zabezpieczyć wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiroMirek 07.04.2021 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Witam. Planuje wykonanie na budowie pierwsze wylewek A następnie po 2-3 tygodniach tynków tradycyjnych cementowo wapiennych z agregatu. Mam doświadczenie u znajomych że się taka kolejność sprawdziła, z tym że oni mieli robione tynki z worka natomiast nie jestem pewien czy przy tradycyjnych nie zostaje więcej syfu również w środku (wiadomo jak to przy tynkowaniu) Ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie? Na co zwrócić uwagę? Jak zabezpieczyć wylewki? moi tynkarze dostali komunikat - wylewki mają być po tynkowaniu czyste (aby potem nie marudzili płytkarze) tak jak i wiązary - i za to im dopłaciłem 2 zł od m2 tynku - i były czyste tak i jak wiązary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Premium Szczecin 15.04.2021 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Witam. Planuje wykonanie na budowie pierwsze wylewek A następnie po 2-3 tygodniach tynków tradycyjnych cementowo wapiennych z agregatu. Mam doświadczenie u znajomych że się taka kolejność sprawdziła, z tym że oni mieli robione tynki z worka natomiast nie jestem pewien czy przy tradycyjnych nie zostaje więcej syfu również w środku (wiadomo jak to przy tynkowaniu) Ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie? Na co zwrócić uwagę? Jak zabezpieczyć wylewki? A dlaczego takie rozwiązanie? Proszę pamiętać o odpowiedniej dylatacji posadzki bo mogą być z tego problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts