yarck 01.12.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Szanowna RedakcjoZastanawiam się nad sposobem ocieplenia domu z dobudowanym garażem. Zakładając, że garażu nie zamierzam ogrzewać, bardziej celowe wydaje mi się ocieplenie scian zewnętrznych budynku bez garażu oraz ścian pomiędzy budynkiem, a garażem. Zostaje problem połączenia przy murowaniu tych ścian w sposób nie powodujący mostków termicznych. W dostępnych mi materiałach zaleca się ocieplenie wszystkich ścian zewnętrznych oraz dodatkowo ścian pomiędzy garażem, a pomieszczeniami ogrzewanymi. Czy to jest jedyne słuszne rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 18.12.2004 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Ja ociepliłem wszystkie ściany z garażem włącznie Drogo, ale ciepło .Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.01.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 I ja zamierzam ocieplić wszystki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts