Robert_2000 07.04.2021 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Witam. Po przetestowaniu wielu informacji znalezionych w sieci, problem nierozwiązany więc szukam dalej zwracając się do szanownych forumowiczów. Roletę mogę zamknąć lub otworzyć wyłącznie po odłączeniu i ponownym podłączeniu napięcia. Czynność np. zamykanie mogę wykonać tylko raz, ale żeby ją otworzyć muszę ponownie wyłączyć i włączyć napięcie. Nie używam rolet często, nie mniej bieganie za każdym razem do skrzynki z bezpiecznikami jest żenujące lubię gdy wszystko działa jak należy. Nie wiem na ile to istotne, ale przy zabudowanej rolecie, dostęp do silnika a co za tym idzie odbiornika mam mocno ograniczony... może jest na to sprawdzona kombinacja klawiszy (z P2) Może ktoś spotkał się już z takim problemem, lub nie spotkał ale ma na to prostą radę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/261735-pilot-do-rolet-shakki-yooda-nie-dzia%C5%82a-w%C5%82a%C5%9Bciwie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts