Krzyszt0f 07.04.2021 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam wszystkich Planuję zamurować połowę drzwi (likwiduję część ścianki działowej i drzwi są akurat na środku). Zamuruję je przy pomocy bloczków z betonu komórkowego. Moje pytanie: czy pierwszą warstwę bloczków mogę wymurować na Cekolu ZW-04? Będzie on używany do równania podłogi w pokoju, więc na pewno coś zostanie. Wiem, że worek zaprawy nie jest drogi, ale jeśli nie trzeba, to wolałbym uniknąć kupowania 20kg tylko po to żeby użyć z tego 3kg a resztę przetrzymać rok w piwnicy i potem wywalić. EDIT: Zapomniałem dodać: * likwidowana ścianka działowa jest z bloczków gipsowych * na podłodze jest wylewka betonowa w dobrym stanie * zmiany dotyczą mieszkania w bloku z wielkiej płyty Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez Krzyszt0f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyszt0f 07.01.2023 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 Dla potomnych: skończyło się rozwałką całej ściany i postawieniem nowej z G-K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts