piniaaa 08.04.2021 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Witam chce kupić chłopakowi na prezent niwelator laserowy. Chłopak pracuje w budowlance a w przyszłości chce założyć własną firmę. Także myślę że byłby zadowolony z prezentu. Tylko nie wiem który wybrać do pracy w terenie oraz przy budowie domu. Patrzyłam na nivel 520. Może ktoś podpowie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evocati 04.05.2021 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Podłączę się do pytania, jaki niwelator polecacie dla budowy metodą gospodarcza ? Do wykonania murki oporowe, skarpy i inne tematy związane z niwelacją terenu więc wskazane żeby taki sprzęt posiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 22.06.2021 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Wszystkie firmy Leica, to główni gracze w tej branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts