kszksz 08.04.2021 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Witam. Na forum widzę, że nie jest aprobowane używanie maszynowych tynków gipsowych do ręcznego narzucania, tyło dlaczego? Używałem tynku lekkiego z baumita rattio l oraz knaufa 75 i nie miałem z tym żadnych problemów. Czym one się różnią, np taki kanuf 75 od diamond? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszksz 08.04.2021 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Chodziło mi oczywiście o goldband, a nie jak napisałem diamond. Mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 08.04.2021 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Cholera wie o co Ci chodzi W 2013r jedynym twardym gipsowym tynkiem był Knauf Diamant. Takiego użyłem wynajmując firmę, która zrobiła mi go na lustro, co było moim wymaganiem. Mi to zwisało czy zrobi to ręcznie czy maszynowo,miało być lustro Tak się stało a firma maszynowo to robiła z tego co wiem bo akurat byłem na urlopie Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 18.04.2021 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Witam. Na forum widzę, że nie jest aprobowane używanie maszynowych tynków gipsowych do ręcznego narzucania, tyło dlaczego? Używałem tynku lekkiego z baumita rattio l oraz knaufa 75 i nie miałem z tym żadnych problemów. Czym one się różnią, np taki kanuf 75 od diamond? Do nakładania ręcznego zdecydowanie lepszy jest goldband. Łatwiej się go nakłada i szybciej wiąże od tynków maszynowych a twardość jest podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zwierzaczysko 18.04.2021 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Wszystkie tynki w domu nakladalem ręcznie. Z początku używałem właśnie Goldbanda, ale przy nim trzeba się mocno sprężać, bo dość szybko wiąże. Po kilku workach zdecydowałem się na mp75 i to była bajka. Spokojnie można nałożyć całą ścianę i ładnie zaciągnąć. Dodatkowo jest sporo tańszy od Goldbanda więc szkoda przepłacać i utrudniać sobie pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toptopweb 19.04.2021 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 But on whether what she pursues is what she likes.We evaluate the success of any person not on material conditions,and what she gives up is what prevents her from realizing her dream.I very much agree with this sentence, life and work, we choose to work because of life, and work makes us neglect life. When you want to get promoted, you have to sacrifice more of your private time to work. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts