Wojciechhh 10.04.2021 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2021 Zdecydowałem założyć osobny temat, żeby sie nie mieszało, krótkie pytanie: czy ktoś miał kontakt z tą firmą? Oferta od nich jest dosyć sensowna, ale prawie nie znalazłem na ich temat opinii, może akurat ktoś robił z nimi fotowoltaikę i jest w stanie polecić lub nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 11.04.2021 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Fajnie że nie podajesz cen, jaki falownik i panele lepiej zareklamować jakąś firmę która ma za dużo czasu a brak roboty. Nie polecam - zgłoszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciechhh 12.04.2021 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Zastanów się człowieku co wypisujesz.. pytam normalnie czy ktoś miał z nimi styczność, nie na tu żadnej reklamy, nie podaje oferty i ceny bo nie ma w tym przypadku znaczenia. Potrzebuje się dowiedzieć bo może akurat ktoś jest w stanie ich odradzić/albo polecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 12.04.2021 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Chłopie opanuj się jesteś userem z 10 postami co sobą reprezentujesz? Chodzącą reklamę, nie pytałeś googla o tę firmę lepiej pytać na forum gdzie nikt nie operuje nazwami firm ponieważ to reklama. Nie wpadłeś na to być napisał Dostałem odertę z firmy za XXX zł montują to to i tamto, to byśmy Ci powiedzieli. Ale jak pytasz o KONKRETNĄ firmę to siejesz tylko reklamę więc pytasz o firmy czy ceny w zależności od użytego sprzętu. Aby my mieli jasność i koledzy na forum pewną wiedzę po cholerę to robisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciechhh 12.04.2021 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 No oczywiście, bo trzeba mieć tysiąc postów żeby się wypowiadać Oczywiście że sprawdzałem opinie w internecie, ale chyba logiczne, że mam szanse znaleźć bardziej miarodajne opinie na spejalistycznym forum. Reklama sama w sobie jest jak najbardziej w porządku, tak samo jak anyreklama, najlepszy sposób żeby cokolwiek móc się dowiedzieć na ten temat. Dzięki pomocy innych użytkowników zawęziłem bez problemu otrzymane oferty do najbardziej sensownych, ale chcąc konkretnie zdecydować się na jakiegoś wykonawce dobrze popytać kogoś kto może miał już z jakąś firmą kontak. Czasem warto zrozumieć, że ofera sprzętowa to jedno, a wykonawca drugie - trochę myślenia nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts