Szkrab20078 10.04.2021 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2021 Witam. Zamówiłem bramę garażowa segmentowa marki Hormann. Przed złożeniem zamówienia przyjechał Pan, który m.in pytał mnie o wysokość wylewki w garażu. Wówczas zakładałem 27 cm wylewki. Aktualnie chciałbym zrobić wylewkę mniejsza około 15 cm. Czy mogę zmienić wysokość wylewki i brama się zmieści czy już za późno i nie da się z tego wybrnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.04.2021 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Brama się zmieści. Musisz tylko dorobić nadproże o różnicę która nastąpi na wylewkach. A najlepszym adresatem pytania będzie Wykonawca. On wie jaką bramę macie zamówioną i jakie są opcje na jej montaż. Do tego musi także przewidzieć dłuższe wieszaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts