rr86 11.04.2021 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Witam, kilka dni temu wykonano u mnie ciepły montaż okien (montaż został przerwany, ze względu na duże niedociągnięcia). Proszę o opinię czy ten montaż jest prawidłowy. Kliny pod dużymi oknami nie zostały opianowane zarówno od zewnątrz jak i od wewnątrz. Po kilkuminutowym niewielkim opadzie deszczu okno przecieka (załączam zdjęcie - załączam róznież zdjęciu drugiego identycznego okna z niedokończonym montażem gdzie widać jak wykonano opianowanie z pominięciem klinów). Jak powinien wyglądać prawidłowy montaż dużego okna? Co powinno być wykonane i w jaki sposób aby montaż był naprawdę ciepły i szczelny? Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 11.04.2021 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Kto przerwał wykonywanie montażu okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rr86 12.04.2021 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Kto przerwał wykonywanie montażu okien? Wykonawca wpadł na budowę w 4 ekipy i chcieli zrobić wszystko szybko i byle jak. Ponieważ byłem przy pracach zacząłem zadawać pytania i brakło im czasu. Stwierdzili, że dokończą w późniejszym terminie. Związane to było również z montażem rolet, który od razu zakwestionowałem - wykonawca przyznał mi rację i ustalono,iż dokończą po dokupieniu alutermy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts