dandez 12.04.2021 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Witam Serdecznie czy może ktoś z Państwa polecić jakies przesłony na ogrodzenie? Chcę się widokowo oddzielić od sąsiada. Na tylny bok działki, założyłem siatkę cieniującą, która w jakimś stopniu spełnia swoją rolę, ale od strony bocznej na widoku chciałem jakies bardziej eleganckie rozwiązanie, przesłony panelowe, coś co można do siatki zamontować nieinwazyjnie np na trytki. Sprawę mam o tyle utrudnioną, że słupki, do których mógłbym coś dokręcić są po stronie sąsiada, po mojej zaś siatka i druty przy słupkach, do których mógłbym to przymocować, dlatego wiercenie w słupkach raczej odpada. W załaczniku jak to wygląda. Rozstaw co 2,5 metra, wysokość 160-180 cm byłaby dobra. Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts