jarek665141 12.04.2021 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Witam odnowiłem sobie trochę pokój . Dawno dawno temu pokój miał być kuchnią stąd miałem takie plastikowe panele na ścianach. Postanowiłem , że je zdejmę i ściany pomaluję . Wszystko ładnie pięknie tylko problem w tym że przez ścianę mam łazienkę i dokucza mi "hałas" wody , pralki itd . Zanim zdjalem panele było dużo ciszej. Poszukuję jakiegoś cienkiego (2-3cm) materiału do pomalowania który przykleję/przykręcę do ściany i ją wygłusze. Co polecacie ? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafe_lafe 19.04.2021 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Jarek, metod trochę się znajdzie. Ale jeśli już zrobiłeś wszystko, to wiadomo, że będzie trudniej Jeśli jesteś jeszcze w trakcie remontu, to na przykład częstym sposobem jest dodanie jednej-dwóch płyt GK - dosłownie wprost na ścianę. Często stosowana metoda żeby odrobinę wygłuszyć płynącą przez rury wodę. Obawiam się jednak, że 2-3cm to dość za mało, żeby skutecznie się odciąć. A może... maty bitumiczne (o ile ściana "uniesie")? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 26.04.2021 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Przyklejane panele akustyczne wygłuszające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DekorPlanet 19.05.2021 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Panele wygłuszające zdecydowanie będą najlepszą opcją. Sam się w sumie za jakimiś rozglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczur4 27.05.2021 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 i na jakie się Pan zdecydował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 27.05.2021 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Są płyty GK akustyczne. Są droższe i sporo cięższe. Warto to rozważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 27.05.2021 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 płyty magnezowe z perlitem w składzie pi razy oko dwa razy droższe max od zwykłych gipsowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts