pietre 12.04.2021 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Chce założyć panele 8-9 kWh. Firma poleca BB ECO z Niecieczy. Jakie są wasze opinie na ten temat? Jaki sprawdzony falownik byście polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietre 12.04.2021 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Chce założyć panele 8-9 kWh. Firma poleca BB ECO z Niecieczy. Jakie są wasze opinie na ten temat? Jaki sprawdzony falownik byście polecili? Serio tak ciężko coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.04.2021 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Reklamujesz firmę BB ECO z Niecieczy??Zapytaj Firmę dlaczego poleca akurat te panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietre 12.04.2021 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Reklamujesz firmę BB ECO z Niecieczy?? Zapytaj Firmę dlaczego poleca akurat te panele. Chłopie jestem totalnie zielony w tej materii, a ta firma kojarzy mi się z brukiem. Liczyłem na opinię ludzi, którzy korzystają już z jakiś falowników, a tu osąd, że kogoś reklamuję LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 12.04.2021 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Chłopie a po co ci panele PV bo modne się zrobiły i trzeba tu nazwami firm operować, a nie użytym sprzętem. Jak kupujesz samochód to patrzysz na opinie o firmie czy oglądasz samochód? No może tylko ja głupi oglądam samochód i nim jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietre 12.04.2021 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Nie no, jak Łada jest zadbana to pewnie, że lepsza od merola. Ja pierdziu, co za dzban. Panele są mi potrzebne, bo montuje PC. Jeśli nie znasz się na temacie i potrafisz tylko krytykować, to po co wlazłeś na to forum? Leczyć swoje chore ego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.04.2021 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Chłopie jestem totalnie zielony w tej materii, a ta firma kojarzy mi się z brukiem. Liczyłem na opinię ludzi, którzy korzystają już z jakiś falowników, a tu osąd, że kogoś reklamuję LOL Jesteś zielony ale chyba czytać potrafisz. Jeżeli potrafisz to przeczytaj https://forum.muratordom.pl/showthread.php?164927-Ma-kto%C5%9B-panele-fotowoltaiczne-Prosz%C4%99-o-opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts