Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowa - moja obsesja...

Recommended Posts

My poczuliśmy, że żyjemy. Było juz tak - telewizorek, nóżka na nóżkę,

nudy na pudy... Podziwiam męża - w roli inwestora jest niesamowity. Wszystko ma załatywione do przodu, wyrysowane, obdzwonione. Ruszyliśmy pod koniec września a teraz mamy na ukończeniu dachówkę. Jeździmy na działkę codziennie, wieczorem wracając z miasta też i oglądamy budowę w światłach reflektorów. To jest kompletne odbicie i uzależnienie. A jak cieszą życzliwe uwagi znajomych!

hehe

to tak jak u mnie. Ja tez nie potrafie o niczym innym gadac i myslec. I strasznie sie denerwuje ze pada ze wieje itd Nawet sny mam zwiazane z budowa albo kataklizmami atmosferycznymi:) ale jeszcze pracuje choc na chalpe glownie tyra kochany mezus:) niestety moja praca nie jest tak dobrze oplacana:( pgolnie jest ok ciagle marze o moim domku i nie moge sie doczekac przeprowadzki:)

powodzenia dla wszystkich budowniczych uszy do gory :D

budowa nakręca niesamowicie, my się zorientowaliśmy ze najchętniej spotykamy się z tymi znajomymi którzy niedawno budowali, aktualnie buduja lub mają taki zamiar, bo z innymi to tak za bardzo nie ma o czym rozmawiać.../no chyba ż e o dzieciach!/

na szczęcie nasza budowa trwała tylko pól roku , za 5 dni przeprowadzka i moze wtedy znormalniejemy?

hej Hanula! dzięki za miłe słowa, tak się składa , ze śledziłam na forum Twój dziennik i jestem pełna podziwu za Twój optymizm.

spodobało mi się porównanie życia do pudełka czekoladek! chociaż czasami to raczej jajko z niespodzianką! pozdrawiam, wszystkiego dobrego

• 1 month później...