robercik 24.08.2002 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2002 moze ktos buduje , wybudowal ?pozdrawiam robercik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzach 30.09.2002 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 budowę D 30 zaczeliśmy 7.09.o2 obecnie mamy już fundamenty ,teraz będziemy izolować.Ciekawi jesteśmy na jakim jesteś etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanuszR 26.02.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Może podzielicie się ze mna jakimiś informacjami dotyczacymi D30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzach 27.02.2003 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Mamy problemy z wysłaniem na priva, więc odpowiadamy tutaj możemy podać tylko koszt fundamentów 12tys.,ale robiliśmy duzo sami. Co miałes na mysli jeżeli chodzi o zmiany? My zmieniliśmy kąt nachylenia dachu takie mieliśmy warunki w WZiZT, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2003 Ja buduję D30. Mam obecnie stan surowy zamknięty. Jestem zadowolona z wyboru projektu. Zmieniłam tylko kolorystykę domu na bardziej ciepłe, przytulne kolory. Znajomi mówią (mam nadzieję że nie tylko z grzeczności), że to najładniejszy dom w okolicy. W tym roku mam nadzieję że w nim zamieszkam. Witam w klubie sympatyków parterowych bezpretensjonalnych domków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 29.12.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 u mnie również d-30 - aktualnie kończę pokrycie dachu. Dodam że zrobioną mam elegancką piwnicę Bardzo chciałbym poznać Wasze kosztorysy od stanu surowego wzwyż, bo właśnie przymierzam się do kredytu hipotecznego i ciekawią mnie rzeczywiste koszta. Jeśli bylibyście gotowi podzielić się informacjami to wielkie dzięki. Może znalazłoby się w jakiś arkuszasz excela zestawienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka44 03.05.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 Cześć, po długich poszukiwaniach projektu zdecydowałam się na właśnie d30. Wkraczam na etap urzędowy. Będę budować na wsi pod Pszczyną. Chętnie obejrzałabym to moje marzenie w trakcie realizacji lub gotowe. Czy ktoś ze Śląska mógłby mnie zaprosić na swoją budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 11.05.2004 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Czy ktoś ze Śląska mógłby mnie zaprosić na swoją budowę? Ktoś ze Śląska, tak? Zapraszam. Z tym że nie jest to wzorcowa budowa, to ja powinienem w zasadzie jeździć i podglądać. Obecnie będę robić w środku wełnę, potem sufity, prąd, tynki, ..., ..., ..., ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts