mag-da 01.12.2004 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Kochani!Dzieki wielkie za tak duże zainteresowanie.Odezwało się wielu forumowiczów i już są moimi klientami.Dla tych, którzy są tu pierwszy raz informuję,że zajmuję sie ubezpieczeniami i chętnie ubezpieczę Wasze domki w JEDEN DZIEŃ.Polisa i cesja na bank to nie problem.Przykład: dla sumy ubezpieczenia 100 000 zł. składka na rokwyniesie tylko 100 zł. Czy to dużo??Wiem,że moje towarzystwo ubezpieczeniowe ma najtańszą na rynkustawkę.Oprócz tego ode mnie dodatkowa zniżka 15% dla forumowiczów.Ja też buduję i wiem,że każdy grosz się liczy.mój tel.kom.0604-616-515ps działam na terenie Warszawy i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.12.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 A czy w trakcie budowy też ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskoz 05.12.2004 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 witam!oczywiście domy w budowie również.magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 06.12.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 A dlaczego poprzedni wątek czyli W I E L KA ZNIŻKA DLA FORUMOWICZÓW został zablokowany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 06.12.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 A dlaczego poprzedni wątek czyli W I E L KA ZNIŻKA DLA FORUMOWICZÓW został zablokowany??? Bo oferty można było składać tylko do 30 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts