zwolis 16.04.2021 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Witam. Jak lub jakim preparatem/środkiem macie zabezpieczony fundament pod pompą wodą na który leci woda przy odszranianiu. Nie mam tacy ociekowej i woda leci bezpośrednio na beton który po zimie lekko zaczyna się kruszyć. Mróz zrobił swoje- fundament nie był niczym zabezpieczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeremies 16.04.2021 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Posmyrałem roztworem gruntującym bitumicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
codix 16.04.2021 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Ja mialem mocny beton i dobrze zatarty wiec nic sie nie dzieje ale latem jak dobrze wyschnie to go bede malowal jakąs farbą do betonu ze wzgledów wizualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 16.04.2021 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Ja niczym nie zabezpieczałem. Obecnie przysypany "kamyczkami". Aż zajrzę w jakim stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts