kadra 02.12.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Ludzie chciałabym zabrać męża na Bajora... Gdzie mam sie dowiedzieć o aktualnościach w tym temacie?Aha - najchetniej koncert w wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.12.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Najbardziej wiarygodne informacje znajdziesz chyba tutaj:Witryna Oficjalna Michała Bajora a w sprawie koncertów w Warszawie Teatr Studio Buffo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 02.12.2004 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Senkjuwydawało mi się, że w grudniu coś bedzie pokazywał w wawie, atu Grudziądz... szkodabuzia K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 02.12.2004 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 BTW - czy znacie jakąś fajną stronkę z chwytami gitarowymi do piosenek Mr MB?Bo ja dotarłam do kilku, od religijnych do heavy metal i inne beardy satanistic, a zeby coś w temacie to niestety....buzia K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.01.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Bajor podobno "lubi" chłopców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts