Mottom 19.04.2021 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Witam! Mam problem z odpadającymi płytkami na balkonie. Jest to buden z 2008 roku. Po 13 latach odpadło 5 płytek. Zdaję sobie sprawę, że powinienem zająć się całością podłogi na balkonie. Niestety nie jest to w tej chwili możliwe. Szukam rozwiązania na sezon, dwa. Na zdjęciu widać ile to kleju jest nawalone i jak to wygląda. Pytanie mam następujące: czy zrobić to w ten sam sposób? Czy jakąś zaprawę pod płytki. Jeżeli tak to jaki? Nie będzie niespodzianką, jeżeli napiszę, że zależy mi by zrobić to najmniejszym kosztem Dzięki z góry za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mottom 19.04.2021 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 https://ibb.co/PMGxKp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 20.04.2021 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Napisz coś więcej czego oczekujesz?Tanio -to kupić worek kleju do płytek i podkleić to co odpadło jakoś.Jeszcze taniej - przykryć dywnikiem ze sztuczną trawą albo nic nie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mottom 21.04.2021 02:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Przykleić na 2/3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts