marcin123tt 20.04.2021 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Witam, otrzymałem zgodę ze starostwa na rozbiórkę starego poniemieckiego domu, który nie jest wpisany do rejestru zabytków ani innych z których wynika ze to zabytek. Zatem czy pozwolenie na rozbiórkę łączy się z możliwością uzyskania zgody na budowę domu o takich samych gabarytach?na działce nie ma planu ZPM. Czy mogę zburzyć ale niekoniecznie mogę otrzymać pozwolenie na budowę domu?czy ktoś ma w tym doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.04.2021 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Napisz coś o działce i o sąsiednich działkach. Pytałeś w urzędzie o warunki budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wsparcie Inwestycji 05.05.2021 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 Musisz sprawdzić czy jest plan zagospodarowania przestrzennego i czy dopuszcza on zabudowę mieszkalną. jeśli nie to trzeba wystąpić o warunki zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek-wojownik 10.06.2021 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 pozwolenie na rozbiórkę nie jest jednoznaczne z tym że otrzymasz pozwolenie na budowę domu o podobnych gabarytach. Zapytaj o plan zagospodarowania przestrzennego, a najlepiej podpytaj w starostwie. Na miejscu powiedzą Ci dokładnie co będziesz mógł budować i czy otrzymasz pozwolenie na budowę ba działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts