rogi 02.12.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Mam junkersa Ceranorm. Modulacja mocy jest w przedziale od 1 do 6.Nie mam jeszcze programowania.jak będzie lepiej ?Ustawić na 2-3 i tym samym termostaty na 5 (najwyżej( czy ustawić kocioł na 4-5 i głowice na 3.Lepiej jajk kocioł pracuje na wyższej czy niższej temperaturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 02.12.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Jeśli piszesz o głowicach termostatycznych przy grzejnikach to według mnie - ustaw je na maxKocioł natomiast tak aby nie załączał się za często no i dogrzewał pomieszczenia Ja wystartowałbym z 3 a póżniej w zależności od potrzeb wprowadził korektę Popatrz w parametry techniczne kiedy ma najlepszą sprawność A wogóle -masz jakąś instrukcję?A w zasadzie dlaczego zakładałeś głowice na grzejnikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 02.12.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Zajrzyj czasem na naszą stronę klubową .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts