kroyena 02.12.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Wszystkim kopaczom co se zażyczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.12.2004 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Wszystkim kopaczom co se zażyczom. Jak chcesz górnikom pożyczyć - to......pożycz 100 zł. Nagroda Barbórkowa cieniutka w tym roku stąd ten apel, a podobno górnictwo już jest rentowne , więc nie trzeba dopłacać( warszawa). Najwyżej tylko węgiel zdrożeje i szaraczki zapłacą a nie państwo. Dziś górnicy sie upiją , ale nie z radości. Sobie i wszystkim życzę zdrowia i dużo optymizmu w szarej rzeczywistości dnia codziennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 04.12.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Może mało orginalnie ale 4 12 chciałbym złożyć życzenia nie górnikom a Paniom Barbarom http://www.trojmiasto.pl/kartki/dzienkobiet/img/bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 05.12.2004 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 A ja mojej Mamusi - Barbarze już złożyłem życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts