Piotrek T 02.12.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 nasze żony ciągle krzyczą że nie trafiamy do sedesu i pryskamy po ścianach . Kochane żony wystarczy zamontować posuar dla czego nikt tego nie stosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 02.12.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Moja żona nie krzyczy, ja trafiam a pisuar (nie posuar) jest dla mnie czymś co się kojarzy z publiczną latryną a nie prywatnym domem. I to by było na tyle. Jak nie trafiasz a Twoja żona krzyczy to montuj ..... Ps. O pisuarze było na Forum już nie raz..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaAn 02.12.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Dzięki Wowka, Mój mąż też trafia Na szczęście! Ja nie rozumiem problemu. Jak ktoś nie trafia, no i potem nie sprząta, to czemu się dziwi, że żony krzyczą. Czy facetom nie przeszkadza brud? A jak ktoś lubi pisuary to czemu nie (ja to mam też skojarzenia raczej niedobre...) Krzyczcie żony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 02.12.2004 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Na tym forum jestem kilku dni i nie wiem że poruszaliście temat pisuaru a do gramatyki się nie czepiajcie bo i wam zdaża się pomylić litery. To nie jest moja opinia ale ciągle słyszę że komuś się zdażyło. Mi się nie kojaży to z publiczną toaletą bo wystarczy mieć czysto w łazience. A pare dni temu ktoś na forum straszył swojego męża prostatą żeby go zmusić do siadania , więc problem istnieje. Montuje się ostatnio bidety których nikt potem nie używa chyba tylko do mycia nóg bo i tak bieże prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.12.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Bidety nie służą do mycia nóg, tylko ...jako miska z wodą dla psa Ale pisuar w mojej łazience...powiem delikatnie:fuj mam dwóch facetów w domu i jakoś nie zmuszam ich do siadania przy siusianiu a oni trafiają do klopika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 02.12.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Pisuar w łazience w domu to chyba taki sobie pomysł. Mnie osobiście się nie podoba. I jak napisał jeden z przedmówców kojarzy się z publicznym klopem. Jest to oczywiście moja prywatna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 02.12.2004 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 http://kurde.pl/artykul/583/Inteligentny-pisuar.html [/url][/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 02.12.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Popieram pisuarki. U nas jest przygotowane miejsce pod pisuar w mniejszej łazience. Mam w domu trzech facetów . Zdrowe chłopy i zdarza im się rano nie trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 02.12.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Popieram pisuarki. U nas jest przygotowane miejsce pod pisuar w mniejszej łazience. Mam w domu trzech facetów . Zdrowe chłopy i zdarza im się rano nie trafić Po palcu niech próbują!!! (sorry nie mogłem się powstrzymać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 02.12.2004 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 http://kurde.pl/artykul/583/Inteligentny-pisuar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 02.12.2004 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 http://kurde.pl/artykul/583/Inteligentny-pisuar.html taki chcę mieć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 02.12.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 http://kurde.pl/artykul/583/Inteligentny-pisuar.html taki chcę mieć!!!! Współczuję Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 02.12.2004 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 to był żart! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 02.12.2004 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Ten post jest by powiedzieć innym co można zmienić w łazience czego nie robić na co szkoda kasy itd. Bidet i pisuar był tylko przykładem. Co zmienił byś w swojej łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 02.12.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Nie przesadzajcie z tymi fuj , latrynami itd.. Pisuar jest wygodny i tyle - nie trzeba klapy podnosić, opuszczać .Pomijajam tu kto trafia a kto niechluj i sika po ścianach. I co z tego że pisuar jest w publicznych toaletach . Są tam też lustra, umywalki...Pisuar jest po prostu niemodny a u nas obowiązują schematy i nie lepiej sie nie wychylać. Modne są bidety więc się je montuje np.dla pieska. Kilka dni temu czytałam, że w szalenie szpanerskim Hollywod niektórzy panowie się zbuntowali i zaczęli montować pisuary w swoich rezydencjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 02.12.2004 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 pisuar jest bardziej chigieniczny od sadesu bo kupki nikt tam nie robi i jest tańszy od bidetu który jest dla , kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts