Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

oraktyczna łazienka

Piotrek T

Recommended Posts

Moja żona nie krzyczy, ja trafiam a pisuar (nie posuar) jest dla mnie czymś co się kojarzy z publiczną latryną a nie prywatnym domem.

I to by było na tyle.

Jak nie trafiasz a Twoja żona krzyczy to montuj .....

Ps. O pisuarze było na Forum już nie raz.....

Pozdrawiam :wink: :p

Dzięki Wowka,

Mój mąż też trafia :lol:

Na szczęście! Ja nie rozumiem problemu. Jak ktoś nie trafia, no i potem nie sprząta, to czemu się dziwi, że żony krzyczą. Czy facetom nie przeszkadza brud? A jak ktoś lubi pisuary to czemu nie (ja to mam też skojarzenia raczej niedobre...)

Krzyczcie żony!

Na tym forum jestem kilku dni i nie wiem że poruszaliście temat pisuaru a do gramatyki się nie czepiajcie bo i wam zdaża się pomylić litery. To nie jest moja opinia ale ciągle słyszę że komuś się zdażyło. Mi się nie kojaży to z publiczną toaletą bo wystarczy mieć czysto w łazience. A pare dni temu ktoś na forum straszył swojego męża prostatą żeby go zmusić do siadania , więc problem istnieje. Montuje się ostatnio bidety których nikt potem nie używa chyba tylko do mycia nóg bo i tak bieże prysznic

Nie przesadzajcie z tymi fuj , latrynami itd.. Pisuar jest wygodny i tyle - nie trzeba klapy podnosić, opuszczać .Pomijajam tu kto trafia a kto niechluj i sika po ścianach. I co z tego że pisuar jest w publicznych toaletach . Są tam też lustra, umywalki...Pisuar jest po prostu niemodny a u nas obowiązują schematy i nie lepiej sie nie wychylać. Modne są bidety więc się je montuje np.dla pieska. Kilka dni temu czytałam, że w szalenie szpanerskim Hollywod niektórzy panowie się zbuntowali i zaczęli montować pisuary w swoich rezydencjach.