Rupicapra 15.04.2024 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia I jak tam miałeś może już fakturę? Możesz zdradzić co to za firma? Też mam podpisać umowę bilansowana 1:1 z enelogic i zastanawiam się czy wyjdę na tym dobrze. Wychodzi, że dotarłeś tam gdzie ja ;P Powiem tak - faktury nie otrzymałem, myślałem, że po roku sobie przypomną. Oficjalnie mieli przysyłać co pół roku fakturę z wyliczeniami... Więc skoro nic ode mnie nie chcą, to ja milczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 15.04.2024 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Mnie też minęło rok i faktury nie dostałem , oby tylko harakiri nie trzeba zrobić jak ją kiedyś wyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rupicapra 15.04.2024 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Na razie napawajmy się darmowym prądem ^^ Jakby co będziemy udawać frankowiczów i zawołamy "Dej!" do Ministerstwa Energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rupicapra 24.04.2024 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia (edytowane) No i koniec prądu za free - szybko i sprawnie otrzymałem fakturę z siedmiomiesięcznym opóźnieniem za okres kwiecień - wrzesień. Każdy miesiąc rozpisali z osobna (i tak nic z tego nei rozumiem, ale przynajmniej jest tanio) Edytowane 24 Kwietnia przez Rupicapra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rupicapra 28.08.2024 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia Teraz za to tanio być przestało, za to mam zerowe zużycie jak i zerową produkcję prądu ^^ Więc w sumie wychodzi, że mogę korzystać do woli, skoro już wiedzą ile zużyję w grudniu? 😎 Swoją drogą trzy faktury za okres dwóch lat otrzymane w przeciągu pięciu miesięcy to interesujący przypadek I po co było licznik dwukierunkowy montować, skoro sprzedawca i tak wie ile zużywam i produkuje zarówno w przeszłości jak i przyszłości? 🤭 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts