pablojarocin 23.04.2021 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Witam wszystkich. Skułem balkon z domu i chciałbym zrobić taras na słupach. Pręty po skuciu balkonu wychodzą co 10cm fi16mm. Chciałbym zrobić taras taki 10x8metra. I mam parę pytań: 1. ile słupów powinno być 2. jakie rozstawy słupów 3. jaka odległość od krawędzi tarasu...chcę aby słupy były schowane pod tarasem a nie na równo z krawędzią. 4. grubość płyty 5. wymiary słupów 6. jak zazbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 23.04.2021 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Trzeba wziąć projektanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 25.04.2021 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 zrob z desek. pod deskami legary pod legarami cokolwiek stabilnego może być kostka, trekinka, polny kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts