buyakk 25.04.2021 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Witam.Mam pytanie odnośnie impregnacji wiązarów. 2 dni temu firma mi przywiozła wiązary drewno klasy c24. Czy trzeba impregnowac to drewno czy nie trzeba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 25.04.2021 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Firma powinna dostarczyć certyfikat na klasę drewna i na impregnację. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.mArK 04.04.2022 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 Firma powinna dostarczyć certyfikat na klasę drewna i na impregnację. Pozdrawiam. Będę samodzielnie zbijał wiązary na płytki perforowane, mam projekt. Kupiłem drewno C24, certyfikowane. Czy muszę je czymś zaimpregnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.04.2022 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Nie ma konieczności impregnowania drewna. W przypadku impregnowania impregnat nie powinien zagrażać płytkom. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts