Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Baltur perfecta 25 rk

jarasr

Recommended Posts

Witam Szanownych kolegów.

Po 25-latach bezawaryjnego użytkowania kotła konwencjonalnego firmy Radson zacząłem się rozglądać za czymś nowszym, bardziej ekonomicznym.

Jako lekturę fachową ;) potraktowałem to forum, powiem Wam jest ciekawie...

Idąc tropem tzw. "mojego serwisanta" odpytałem go przy okazji przeglądu kotła co by mi zaproponował z kotłów kondensacyjnych. Zaproponował kocioł firmy BALTUR PERFECTA 25RK. Nie chcę tu podważać jego kompetencji, ale przeszukałem internet i na temat tego kotła oprócz stron producenta i przedstawicieli nic nie znalazłem, żadnych komentarzy itp.

Czy producent kotłów kondensacyjnych Baltur jest Wam znany? Możecie coś o tym produkcie powiedzieć? Z góry dzięki za wszelkie komentarze.

Pozdrawiam

https://baltur.pl/site_catalogue_476_2076-PERFECTA-25-RK.html

• 2 weeks później...

Witam,

W przypadku wymiany źródła ciepła warto postawić na sprawdzone rozwiązania a takim z pewnością są kotły firmy Bosch Termotechnika.

Zachęcam do kontaktu z naszym autoryzowanym partnerem, który z pewnością rozwieje Pana wątpliwości i pomoże w dobraniu najlepszych możliwych urządzeń. Najbliższego autoryzowanego partnera znajdzie Pan na stronie: https://www.bosch-thermotechnology.com/pl/pl/autoryzowani-partnerzy/dealersearch/

Pozdrawiam

----------------------------------

Konsultant Bosch Termotechnika