Księgowyyy 29.04.2021 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Cześć, Kupiłem mieszkanie deweloperskie. Odbiór będzie za 1-2 miesiące. Dziś wszedłem wstępnie zobaczyć jak wygląda wykończenie i jedna rzecz mnie zaniepokoiła. W przedpokoju jest widoczne pęknięcie na całą szerokość w posadzce. Przedstawiciel dewelopera stwierdził, że to nie istotna usterka. Zdjęcia poniżej. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 30.04.2021 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 Wg mnie wskazuje to na brak odpowiednich dylatacji co z czasem może mieć katastrofalny wpływ na położone płytki (mogą pęknąć gdziekolwiek). jak będą tam panele -to problemu nie zauważysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 30.04.2021 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 Te poprzeczne pęknięcie wylewki , to łatwa do naprawy usterka . Ładnie ze strony developera , że w narożniku zewnętrznym ściany , zrobił dylatację w kształcie litery T . Brak tej dylatacji , to murowane problemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 01.05.2021 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Żaden problem. Generalnie najlepiej olać sprawę.Nie pierwsze, nie ostatnie pęknięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts