Tryton2021 02.05.2021 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Witam, jestem tu nowa. Próbuję szukać wszędzie informacji na temat uzyskania pozwolenia na budowę domu. Mam taka sytuację że moja działka na której chce postawić dom jest działka siedliskowa o wymiarach 30 arów. Głównym i jedynym problemem jest to że miejsce w którym chcemy postawić dom znajduje się w Nadwieprzanskim Parku Krajobrazowy wymaga odległość lini brzegowej od rzeki Wieprz to 100m my mamy 85m i nie chca nam wydać pozwolenia na budowę. Budynek mieszkalny chcemy postawić na miejscu budynku gospodarczego. Czy w takim przypadku jest jakaś szansa na uzyskanie tego pozwolenia? Dodam jeszcze że są w naszej miejscowości dwa przypadki które mają 30m do Lini brzegowej i tym osobom zostało wydane pozwolenie. Co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 02.05.2021 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 W niektórych przypadkach urząd może zastosować odstępstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tryton2021 02.05.2021 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 U nas właśnie w tym przypadku Pani w urzędzie powiedziała że nie podpisze się pod tym. A czy są jakieś szanse u Wojewody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karasso 02.05.2021 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Szans na uzyskanie pozowlenia na budowe raczej nie dostaniecie w takim miejscu . Aleco to za budynek gospodarczy?. Próbowaliscie zgłosic zmiane sposobu jego uzytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts