krzysiek17-18 03.05.2021 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Witam jakie okna do nowego domu Okna oczyścić 3 szybowe na ciepły montaż Szukam sprawdzonej firmy która pracuje na sprawdzonych materiałach i ona pozostaną szczelne przez długi czasDobrego jakieś dobre okucia Zastanawiam się nad alu lub pcv Oczywiście nie chce oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 04.05.2021 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Witam jakie okna do nowego domu Okna oczyścić 3 szybowe na ciepły montaż Szukam sprawdzonej firmy która pracuje na sprawdzonych materiałach i ona pozostaną szczelne przez długi czas Dobrego jakieś dobre okucia Zastanawiam się nad alu lub pcv Oczywiście nie chce oszczędzać Wrzuć pytanie na fb. Wyskoczy dziesiątki nazw, z czego zdecydowana większość poleceń pochodzić będzie od osób bezpośrednio związanych z wymienionymi markami, czyli wpadamy w pułapkę .. Szukaj lokalnie wśród wyróżniających się firm. Niemal w każdym większym mieście są dystrybutorzy czołowych polskich firm. Czasem są też lokalni producenci działający na bardzo dobrym poziomie. Jak już zbierzesz i porównasz kilka ofert, to sprawdź dystrybutora. Nie zawsze diler w danym mieście jest gwarancją sukcesu, wtedy warto poszukać firmy w mieście sąsiednim. Raz: może będzie lepszy, dwa - może zwróci uwagę na inne aspekty montażu, trzy - będziesz miał lepszą orientację w cenie. Ja tam lubię jak klient porównuje mnie z innym dystrybutorem - jestem wtedy spokojny o to, że widząc wysoką cenę nie posądzi mnie o "zdzierstwo", bo zobaczy, ile taki sam towar kosztuje gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts