Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okna do nowego domu ....jakie

Recommended Posts

Witam jakie okna do nowego domu

Okna oczyścić 3 szybowe na ciepły montaż

Szukam sprawdzonej firmy która pracuje na sprawdzonych materiałach i ona pozostaną szczelne przez długi czas

Dobrego jakieś dobre okucia

Zastanawiam się nad alu lub pcv

Oczywiście nie chce oszczędzać

Wrzuć pytanie na fb. Wyskoczy dziesiątki nazw, z czego zdecydowana większość poleceń pochodzić będzie od osób bezpośrednio związanych z wymienionymi markami, czyli wpadamy w pułapkę ..

Szukaj lokalnie wśród wyróżniających się firm. Niemal w każdym większym mieście są dystrybutorzy czołowych polskich firm. Czasem są też lokalni producenci działający na bardzo dobrym poziomie.

Jak już zbierzesz i porównasz kilka ofert, to sprawdź dystrybutora. Nie zawsze diler w danym mieście jest gwarancją sukcesu, wtedy warto poszukać firmy w mieście sąsiednim.

Raz: może będzie lepszy,

dwa - może zwróci uwagę na inne aspekty montażu,

trzy - będziesz miał lepszą orientację w cenie.

Ja tam lubię jak klient porównuje mnie z innym dystrybutorem - jestem wtedy spokojny o to, że widząc wysoką cenę nie posądzi mnie o "zdzierstwo", bo zobaczy, ile taki sam towar kosztuje gdzie indziej.