krzysiek17-18 03.05.2021 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Witam jakie okna do nowego domu Okna oczyścić 3 szybowe na ciepły montaż Szukam sprawdzonej firmy która pracuje na sprawdzonych materiałach i ona pozostaną szczelne przez długi czasDobrego jakieś dobre okucia Zastanawiam się nad alu lub pcv Oczywiście nie chce oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/262274-okna-do-nowego-domu-jakie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 04.05.2021 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Witam jakie okna do nowego domu Okna oczyścić 3 szybowe na ciepły montaż Szukam sprawdzonej firmy która pracuje na sprawdzonych materiałach i ona pozostaną szczelne przez długi czas Dobrego jakieś dobre okucia Zastanawiam się nad alu lub pcv Oczywiście nie chce oszczędzać Wrzuć pytanie na fb. Wyskoczy dziesiątki nazw, z czego zdecydowana większość poleceń pochodzić będzie od osób bezpośrednio związanych z wymienionymi markami, czyli wpadamy w pułapkę .. Szukaj lokalnie wśród wyróżniających się firm. Niemal w każdym większym mieście są dystrybutorzy czołowych polskich firm. Czasem są też lokalni producenci działający na bardzo dobrym poziomie. Jak już zbierzesz i porównasz kilka ofert, to sprawdź dystrybutora. Nie zawsze diler w danym mieście jest gwarancją sukcesu, wtedy warto poszukać firmy w mieście sąsiednim. Raz: może będzie lepszy, dwa - może zwróci uwagę na inne aspekty montażu, trzy - będziesz miał lepszą orientację w cenie. Ja tam lubię jak klient porównuje mnie z innym dystrybutorem - jestem wtedy spokojny o to, że widząc wysoką cenę nie posądzi mnie o "zdzierstwo", bo zobaczy, ile taki sam towar kosztuje gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/262274-okna-do-nowego-domu-jakie/#findComment-7918424 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts